Vertoning

Route

Vertoning

Bent u op zoek naar een plaats op een kinderdagverblijf in Sint-Lambrechts-Woluwe? Het kinderdagverblijf "Kids Attitude", nabij Montgomery, is het dagverblijf waar u naar op zoek bent om uw kinderen op te vangen. Zij verwelkomen kinderen vanaf 3 maanden tot 3 jaar.

Dit kinderdagverblijf is in juli 2016 overgenomen door Kinderopvang België, maar we hebben het geluk gehad om het hele team in dienst te houden om zo het goede functioneren van het dagverblijf te waarborgen. 

Het team van Kid's attitude staat voor meer dan een eenvoudig welkom, het heeft als doel om het kind geleidelijk aan de weg naar zelfstandigheid te wijzen en te begeleiden bij alle dagelijkse activiteiten. 

Tijdens vrije of gestructureerde speelactiviteiten, willen wij de ontwikkeling van het kind op zintuiglijk, emotioneel, cognitief en motorisch gebied aanmoedigen, met respect voor de persoonlijke wensen en behoeften van het kind.

Aarzel niet langer en neem snel contact op met Kid's Attitude om een plek te reserveren of om meer informatie in te winnen.

Neem contact op met Kid's Attitude : Sint-Lambrechts-Woluwe

Om contact op te nemen met kinderopvang Kid's Attitude : Sint-Lambrechts-Woluwe, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. (*: verplichte velden)

Kribben van België geeft de gelegenheid aan bedrijven /plaatsen te reserveren in kinderdagverblijven voor de kinderen van hun personeel. Indien u denkt dat uw werkgever eventuele interesse voor zou tonen, vraag ik u vriendelijk het hieronder bijgevoegd formulier in te vullen :
Het bedrijf van uw echtgenoot/echtegenote
Uw bedrijf :
*: verplichte velden

Activiteiten

Zang/Lectuur

Wij bieden uw kind zang-en lees workshops gedurende de dag op het kinderdagverblijf.

Psychomotoriek

Psychomotoriek staat centraal in ons onderwijs voor een zo volledig mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Handenarbeid/Tekenen

Handenarbeid neemt een zeer belangrijke plaats in op onze dagverblijven.

Muziekstoel

Wij bieden deze activiteit aan uw kind aan om uw kind aan muziek te laten wennen en ervan te leren houden.

Ontspanning en massages

Massage wordt gegeven voor het welzijn van de baby, maar ook om een baby bewuster te maken van zijn eigen lichaam, dit door zowel aanraken als door.

Diverse spellen

Bordspellen, hantering-en logicaspellen (puzzels, etc.) symbolische spellen,...