Vertoning

Route

Vertoning

Bent u op zoek naar een plaats op een kinderdagverblijf in Schaerbeek/Evere? "Au chat perché" is het dagverblijf waar u naar op zoek bent om uw kinderen op te vangen. Dit compleet nieuwe kinderdagverblijf heeft haar deuren in een hele nieuwe omgeving geopend op 1 september 2016. Zij verwelkomen kinderen vanaf 3 maanden tot 3 jaar met een capaciteit van 24 kinderen in totaal. 

Het dagverblijf is in 3 groepen verdeeld: baby's, middel en groot. Elke groep heeft activiteiten aangepast aan de leeftijd: muziekontwikkeling met de "Muziekstoel", zang, knutselen, psychomotriciteit, Engelse les met "Kids&Us", lectuur, ontwikkeling, intergenerationele activiteiten met oudere mensen, etc. 

Aarzel niet langer en neem snel contact op om een plek te reserveren of om meer informatie in te winnen! 

Neem contact op met Au chat perché : Schaarbeek

Om contact op te nemen met kinderopvang Au chat perché : Schaarbeek, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. (*: verplichte velden)

Kribben van België geeft de gelegenheid aan bedrijven /plaatsen te reserveren in kinderdagverblijven voor de kinderen van hun personeel. Indien u denkt dat uw werkgever eventuele interesse voor zou tonen, vraag ik u vriendelijk het hieronder bijgevoegd formulier in te vullen :
Het bedrijf van uw echtgenoot/echtegenote
Uw bedrijf :
*: verplichte velden

Activiteiten

Zang/Lectuur

Wij bieden uw kind zang-en lees workshops gedurende de dag op het kinderdagverblijf.

Psychomotoriek

Psychomotoriek staat centraal in ons onderwijs voor een zo volledig mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Handenarbeid/Tekenen

Handenarbeid neemt een zeer belangrijke plaats in op onze dagverblijven.

Muziekstoel

Wij bieden deze activiteit aan uw kind aan om uw kind aan muziek te laten wennen en ervan te leren houden.

Engelse les

In de eerste levensjaren van een kind is het onthouden en leren van dingen veel makkelijker, daarom laten we ze al vroeg kennis maken met de Engelse taal.

Muziekles

Voor het ontdekken van muziekgeluiden. Voor de allerkleinsten, is de muziekles vooral het uitproberen van geluiden, objecten en instrumenten.

Ontspanning en massages

Massage wordt gegeven voor het welzijn van de baby, maar ook om een baby bewuster te maken van zijn eigen lichaam, dit door zowel aanraken als door.

Diverse spellen

Bordspellen, hantering-en logicaspellen (puzzels, etc.) symbolische spellen,...

Intergenerationele activiteiten

Kinderen van het dagverblijf en ouderen van een verpleeghuis in de omgeving, komen regelmatig bij elkaar om gezamenlijke activiteiten te ondernemen. Het doel is om de uitwisseling tussen generaties te bevorderen voor gezellige momenten vol affectie tussen oud en jong.