Vertoning

Route

Vertoning

Bent u op zoek naar een plaats op een kinderdagverblijf in Sint-Lambrechts-Woluwe? Kinderdagverblijf Au Rêve d'Enfants is het dagverblijf waar u naar op zoek bent om uw kinderen op te vangen. Zij verwelkomen kinderen van 3 maanden tot 3 jaar in een knusse omgeving

De medewerkers van het kinderdagverblijf in Sint-Lambrechts-Woluwe vermaken uw kinderen met wisselende activiteiten: tekenen, zang, ontwikkelingsspellen, knutselen...En met mooi weer worden er ook buitenactiviteiten georganiseerd in onze tuin van 100.

Aarzel niet langer en neem snel contact op met kinderdagverblijf Au Rêve d'Enfants om een plek te reserveren of om meer informatie in te winnen.

Neem contact op met Au rêve d'enfants : Sint-Lambrechts-Woluwe

Om contact op te nemen met kinderopvang Au rêve d'enfants : Sint-Lambrechts-Woluwe, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. (*: verplichte velden)

Kribben van België geeft de gelegenheid aan bedrijven /plaatsen te reserveren in kinderdagverblijven voor de kinderen van hun personeel. Indien u denkt dat uw werkgever eventuele interesse voor zou tonen, vraag ik u vriendelijk het hieronder bijgevoegd formulier in te vullen :
Het bedrijf van uw echtgenoot/echtegenote
Uw bedrijf :
*: verplichte velden

Activiteiten

Zang/Lectuur

Wij bieden uw kind zang-en lees workshops gedurende de dag op het kinderdagverblijf.

Psychomotoriek

Psychomotoriek staat centraal in ons onderwijs voor een zo volledig mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Handenarbeid/Tekenen

Handenarbeid neemt een zeer belangrijke plaats in op onze dagverblijven.

Muziekstoel

Wij bieden deze activiteit aan uw kind aan om uw kind aan muziek te laten wennen en ervan te leren houden.

Engelse les

In de eerste levensjaren van een kind is het onthouden en leren van dingen veel makkelijker, daarom laten we ze al vroeg kennis maken met de Engelse taal.

Diverse spellen

Bordspellen, hantering-en logicaspellen (puzzels, etc.) symbolische spellen,...