Vertoning

Route

Vertoning

Bent u op zoek naar een plaats op een kinderdagverblijf in Sint-Stevens-Woluwe? KinderdagverblijfTotoche is het dagverblijf waar u naar op zoek bent om uw kinderen op te vangen! Zij verwelkomen kinderen van 3 maanden tot 3 jaar in een fijne omgeving.

Dit kinderdagverblijf heeft een plaatsingscapaciteit van 40 kinderen verdeeld over 3 groepen (klein, middel, groot) en is gevestigd in een tuin van meer dan 10 ares tot grote vreugde van uw kinderen!

De medewerkers van het kinderdagverblijf in Sint-Stevens-Woluwe vermaken uw kinderen met wisselende activiteiten: tekenen, zang, ontwaak-spelletjes, knutselen...

Totoche is ons eerste tweetalige kinderdagverblijf (NL-FR). Sterker nog, meerdere activiteiten worden voor de grotere kindjes (ouder dan 15 maanden) georganiseerd in het Nederlands. Op deze manier start uw kind op de kleuterschool met een goede basis en kennis om een tweede nationale taal te leren. 

Aarzel niet langer en neem snel contact op met kinderdagverblijf Totoche om een plek te reserveren of om meer informatie in te winnen!

Neem contact op met Totoche : Sint-Stevens-Woluwe

Om contact op te nemen met kinderopvang Totoche : Sint-Stevens-Woluwe, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. (*: verplichte velden)

Kribben van België geeft de gelegenheid aan bedrijven /plaatsen te reserveren in kinderdagverblijven voor de kinderen van hun personeel. Indien u denkt dat uw werkgever eventuele interesse voor zou tonen, vraag ik u vriendelijk het hieronder bijgevoegd formulier in te vullen :
Het bedrijf van uw echtgenoot/echtegenote
Uw bedrijf :
*: verplichte velden

Activiteiten

Zang/Lectuur

Wij bieden uw kind zang-en lees workshops gedurende de dag op het kinderdagverblijf.

Psychomotoriek

Psychomotoriek staat centraal in ons onderwijs voor een zo volledig mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Handenarbeid/Tekenen

Handenarbeid neemt een zeer belangrijke plaats in op onze dagverblijven.

Muziekstoel

Wij bieden deze activiteit aan uw kind aan om uw kind aan muziek te laten wennen en ervan te leren houden.

Diverse spellen

Bordspellen, hantering-en logicaspellen (puzzels, etc.) symbolische spellen,...

Nederlands

Nederlands leren door middel van verschillende activiteiten voor de grotere kinderen.