Vertoning

Route

Vertoning

Bent u op zoek naar een plek op een kinderdagverblijf in Overijse? KinderdagverblijfPinocchio is het dagverblijf waar u naar op zoek bent om uw kinderen op te vangen!

Zij verwelkomen kinderen vanaf 3 maanden tot 3 jaar in een groepsomgeving en zijn gericht op het welzijnvan het kind.

Op kinderdagverblijf Pinocchio, worden de dagen vormgegeven door knuffelen, vrij spelen, wisselende activiteiten, verschillende maaltijden, verschonen en tijd om te rusten...

Bij de allerkleinsten:

Terwijl er rekening wordt gehouden met het ritme en behoeften, ontwikkelen en motorische vaardigheden, worden de kleintjes gestimuleerd door middel van activiteiten en sensorisch speelgoed en speelplekken voor beweging.


Bij de grotere kindjes:
Gedurende de dag en tijdens activiteiten, vergezellen leden van het team de kinderen op hun weg naar onafhankelijkheid, door het ontwaken van de zintuigen, de ontwikkeling van psychomotorische vaardigheden, taalontwikkeling en door creativiteit.

De medewerkers van het dagverblijf in Overijse vermaken uw kinderen met wisselende activiteiten: tekenen, zang, muzikaal ontwaken (met manipulatie van muziekinstrumenten), psychometrische sessies, lectuur, knutselen, "kookworkshops" poppenkast, ontspanning en massages, bordspellen, manipulatieve en logica spellen (puzzels, etc...).

En wanneer het weer het toelaat worden er ook verschillende buitenactiviteiten georganiseerd, dankzij onze heerlijketuin van 300.

Aarzel niet langer en neem snel contact op met dagverblijf Pinocchio om een plek voor uw kind te reserveren of om meer informatie in te winnen!

Neem contact op met Pinocchio : Overijse

Om contact op te nemen met kinderopvang Pinocchio : Overijse, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. (*: verplichte velden)

Kribben van België geeft de gelegenheid aan bedrijven /plaatsen te reserveren in kinderdagverblijven voor de kinderen van hun personeel. Indien u denkt dat uw werkgever eventuele interesse voor zou tonen, vraag ik u vriendelijk het hieronder bijgevoegd formulier in te vullen :
Het bedrijf van uw echtgenoot/echtegenote
Uw bedrijf :
*: verplichte velden

Activiteiten

Zang/Lectuur

Wij bieden uw kind zang-en lees workshops gedurende de dag op het kinderdagverblijf.

Psychomotoriek

Psychomotoriek staat centraal in ons onderwijs voor een zo volledig mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Handenarbeid/Tekenen

Handenarbeid neemt een zeer belangrijke plaats in op onze dagverblijven.

Muziekles

Voor het ontdekken van muziekgeluiden. Voor de allerkleinsten, is de muziekles vooral het uitproberen van geluiden, objecten en instrumenten.

Ontspanning en massages

Massage wordt gegeven voor het welzijn van de baby, maar ook om een baby bewuster te maken van zijn eigen lichaam, dit door zowel aanraken als door.

Diverse spellen

Bordspellen, hantering-en logicaspellen (puzzels, etc.) symbolische spellen,...