Vertoning

Route

Vertoning

Bent u op zoek naar een plek op een kinderdagverblijf in Kraainem? KinderdagverblijfBio Kids is het dagverblijf waar u naar op zoek bent om uw kinderen op te vangen. Zij verwelkomen kinderen vanaf 3 maanden tot 3 jaar, met een compleet biologisch concept! Sterker nog, onze pedagogisch medewerkers gebruiken enkel producten, voeding, verzorging en speeltjes die 100% biologisch zijn.

Het doel van dit dagverblijf is om bij te dragen aan het fysieke, mentale en spirituele welzijn van kinderen met respect voor het milieu. 

Daarbuiten, de gediplomeerden van het dagverblijf in Kraainem entertainen uw kinderen met variërende activiteiten: tekenen, zang, ontwikkelingsspelletjes, knutselen...

Dit kinderdagverblijf heeft een plaatsingscapaciteit van 35 kinderen en beschikte tevens over een mooietuin van 300m².

Aarzel niet langer en neem snel contact op met kinderdagverblijfBio Kidsom een plek te reserveren of om meer informatie in te winnen!

Neem contact op met Bio Kids : Kraainem

Om contact op te nemen met kinderopvang Bio Kids : Kraainem, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. (*: verplichte velden)

Kribben van België geeft de gelegenheid aan bedrijven /plaatsen te reserveren in kinderdagverblijven voor de kinderen van hun personeel. Indien u denkt dat uw werkgever eventuele interesse voor zou tonen, vraag ik u vriendelijk het hieronder bijgevoegd formulier in te vullen :
Het bedrijf van uw echtgenoot/echtegenote
Uw bedrijf :
*: verplichte velden

Activiteiten

Zang/Lectuur

Wij bieden uw kind zang-en lees workshops gedurende de dag op het kinderdagverblijf.

Psychomotoriek

Psychomotoriek staat centraal in ons onderwijs voor een zo volledig mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Handenarbeid/Tekenen

Handenarbeid neemt een zeer belangrijke plaats in op onze dagverblijven.

Muziekles

Voor het ontdekken van muziekgeluiden. Voor de allerkleinsten, is de muziekles vooral het uitproberen van geluiden, objecten en instrumenten.

Diverse spellen

Bordspellen, hantering-en logicaspellen (puzzels, etc.) symbolische spellen,...