Vertoning

Route

Vertoning

Bent u op zoek naar een plek op een kinderdagverblijf in Overijse? KinderdagverblijfBambi is de opvang waar u naar op zoek bent voor uw kinderen. Zij verwelkomen kinderen van 3 maanden tot 3 jaar in een grote ruimte van 800!

Plaatsingscapaciteit:54 kinderen verdeeld over 3 groepen.

De pedagogisch medewerkers van het dagverblijf in Overijse houden uw kinderen met variërende activiteiten bezig: tekenen, zang, ontwikkelingsspellen, knutselen, psychomotorische therapie (PMT) door een psychometrist die elke week langskomt, etc. Er worden ook verschillende buitenactiviteiten georganiseerd dankzij onze tuin van 80.

Aarzel niet langer en neem snel contact op met dagverblijfBambi om een plek te reserveren of om meer informatie in te winnen.

Neem contact op met Bambi : Overijse

Om contact op te nemen met kinderopvang Bambi : Overijse, vragen we u om onderstaand formulier in te vullen. (*: verplichte velden)

Kribben van België geeft de gelegenheid aan bedrijven /plaatsen te reserveren in kinderdagverblijven voor de kinderen van hun personeel. Indien u denkt dat uw werkgever eventuele interesse voor zou tonen, vraag ik u vriendelijk het hieronder bijgevoegd formulier in te vullen :
Het bedrijf van uw echtgenoot/echtegenote
Uw bedrijf :
*: verplichte velden

Activiteiten

Zang/Lectuur

Wij bieden uw kind zang-en lees workshops gedurende de dag op het kinderdagverblijf.

Psychomotoriek

Psychomotoriek staat centraal in ons onderwijs voor een zo volledig mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Handenarbeid/Tekenen

Handenarbeid neemt een zeer belangrijke plaats in op onze dagverblijven.

Muziekles

Voor het ontdekken van muziekgeluiden. Voor de allerkleinsten, is de muziekles vooral het uitproberen van geluiden, objecten en instrumenten.

Diverse spellen

Bordspellen, hantering-en logicaspellen (puzzels, etc.) symbolische spellen,...